Правила поведінки учнів

1. Учень повинен суворо дотримуватися пра­вил безпеки життєдіяльності під час перебування в приміщенні та на території школи: не бігати, не штовхатися, не кричати.

2. Учням категорично заборонено провокувати словами та рухами агресивну поведінку, яка може призвести до бійки. Необхідно бути ввічливим зі своїми однолітками та педагогами. За умови виникнення конфліктної ситуації слід звертатися за допомогою до виховате­лів, учителів. Неприпустимі правопорушення з бо­ку учнів школі (крадіжка, псування чужих речей, шкільного майна тощо).

3. Учень повинен дотримуватися культури зовнішнього вигляду. Приходити до навчального закладу в шкільній формі.

4. Учні не повинні одягати на навчання ніяких прикрас, щоб запобігти ушкодженням, а також утратам цінних речей. За втрату цінних речей навчальний заклад від­повідальності не несе.

5. Користуватися мобільним телефоном учні мо­жуть тільки на перервах.

6. З метою запобігання травмування й поперед­ження пожежонебезпечних ситуацій учням кате­горично заборонено приносити вибухонебезпечні предмети: петарди, запальнички, сірники тощо.

7. Учням категорично заборонено тютюнопаління, уживання алкоголю (зокрема слабоалкогольних «енергетичних» напоїв), наркотичних речовин то­що.

8. Заборонено вживання учнями жувальних гумок та насіння.

9. Сміття викидати в урну, не псувати шкільне майно.

11. Прийом їжі здійсню­вати тільки в їдальні.

12. Приходити за 10 хвилин до початку навчальних занять, щоб приготуватися до уроків. Пропуски занять без поважних причин не допускаються.

13. Під час навчальних занять учень повинен уважно слухати вчителя, старанно працювати.

Кiлькiсть переглядiв: 319